6e op EJK in Foggia

Op 27 februari deed ik voor de 5e keer mee aan het EJK schermen. Dit jaar was het in Foggia in Zuid Italië. Ik won alle partijen in mijn poule en stond daarmee 4e. Ik had daarmee net een vrijstelling voor Tableau 64. Op Tableau 32 had ik een lastige partij tegen de Spanjaard Breteau en gelukkig kwam ik nog terug nadat ik 7-10 achter stond. Uiteindelijk won ik met 15-12. De partij bij T16 had ik het makkelijker tegen de Italiaan Di Tommaso waarvan ik met 15-8 won. Daarna had ik 10 minuten pauze voor ik aan de bak mocht tegen de Fransman Spichiger. Ik verloor met 9-15 en had daarmee een 6e plaats van de 81 schermers, waar ik erg tevreden mee ben.

Op zaterdag 2 maart deed ik  mee aan het teamevent. We wonnen tegen Hongarije op Tableau 16 en verloren van Frankrijk om een plek bij de top 4. Daarna wonnen we van België en van Groot Brittannië. Uiteindelijk zijn we 5e geworden.