Bijna naar dag 2 in Bonn

Op vrijdag 10 februari heb ik meegedaan aan een de Löwe von Bonn, dat is een senioren Wereldbeker toernooi.

Ik heb een goede poule geschermd met 4 winst en 2 verliespartijen. Daarmee stond ik 47e na de poules van 212 deelnemers.

De beste 16 schermers van de wereldranglijst zijn vrijgesteld van de eerste dag en komen pas op zaterdag in actie. De beste 16 na de poule gaan ook door naar dag 2. Van de rest mogen de beste 32 schermers na het tableau door.

Ik had een vrijsteling voor T256 en won 15-10 op T128 van NG uit Singapore. Bij T64 verloor ik van de Rus Borontov met 11-15. Dus ik was net niet door naar de 2e dag. Ik heb uiteindelijk een 72e plaats  en was daarmee de beste Nederlander op het toernooi. Ook heb ik hiermee weer een punt op de wereldranglijst binnengehaald.

Zaterdag ga ik naar de toppers kijken en zondag doen we met het Nederlandse equipe mee.