ECC toernooi Halle

Op 21 november heb ik meegedaan aan het derde ECC toernooi van dit seizoen. We gingen met drie schermers en een coach met de trein naar Halle-Saale. Dat was wel een lange reis, maar we hebben het ook heel gezellig gehad. Op zaterdag startten we al vroeg. De poule ging heel lekker, ik won alle partijen en stond daarmee 6e op het tableau. De eerste eliminatie was ik vrijgesteld en T128 won ik van een Duitser. Bij T64 werd ik door een andere Duitser verslagen. Naar mijn gevoel schermde ik wel goed maar werden mijn punten steeds niet gegeven. Ik baalde dan ook echt dat ik zo vroeg  uit het toernooi lag. Uiteindelijk was ik 34e van de 204 deelnemers. ’s Avonds hebben we nog wel lekker gegeten en op zondag moesten we weer zeven uur met de trein terug.

ECC Halle trein 21-11-2015ECC Halle trein 21-11-2015