Top 32 op CIP Parijs

Na een vreselijk lange reis tijdens de storm op donderdag 18 januari, heb ik zaterdag een topdag gehad.  Na een poule met 3 winst en 3 verliespartijen (waarvan 2 met 4-5) had ik een vrijstelling op Tableau 256. Daarna won ik met 15-14 van de Hong Kong Chinees Choi en toen met 15-6 van Tirado uit Puerto Rico. Daarmee heb ik voor het eerst de Top64 bereikt op een senioren Wereldbeker wedstrijd. En dan ook nog eens op het allergrootste toernooi, de CIP in Parijs.

Op zaterdag schermde ik eindelijk een keer tegen de Amerikaan Massialas, die nummer 2 op de wereldranglijst staat. Ik ging zonder verwachtingen de partij in en ik heb 15-8 gewonnen!  De volgende partij was tegen Tourett, ook USA. Helaas heb ik die met 11-15 verloren, maar superblij met mijn 32e plaats op dit toernooi. Hierbij de link om de partij tegen Massialas terug te kijken.

Dank Andrea Borella voor het coachen!