Trainen met Azzurrini

2 september:

Groepsfoto met Azzurrini in Formia 2 september 2016

Het zijn hele zware maar ook hele leuke dagen hier in Formia met de Azzurrini. Veel geleerd! Vandaag hebben we veel partijen geschermd en ik voel me echt blij dat ik mee mocht trainen. Morgen vliegen we weer terug.

30 augustus:

Nederlandse Junioren in Formia (Edo Zoons, Olivier Split, Olivier de Jong, Julian Fens, Dani:el Giacon, trainer Jeroen Divendal en Job de Ruiter

Na 2 nachten in een luxe hotel aan zee zijn we vandaag verhuisd naar het hotel van CONI (Italiaanse NOC-NSF). We hebben met de Nederlanders al flink getraind, maar vandaag komen de Italianen aan en kan de echte trainingsstage beginnen.

Trainen in Formia met Azzurrini augustus 2016

 

 

28 augustus:

Vluchtroute naar Rome

Vanochtend al om 5 uur op om naar een traingskamp in Italiƫ te gaan. De Nederlandse Junioren (en ik als cadet) zijn uitgenodigd om een week met de top van de Italiaanse floretschermers tot 20 jaar te trainen. Het was nog even spannend want eigenlijk zouden we naar Norcia gaan, waar een zware aardbeving was afgelopen week. Gelukkig kon de trainingsweek verplaatst worden naar Formia, aan de zee onder Rome. We hebben een lange reis gehad maar vandaag al met het Nederlandse team getraind. Het is hier heel mooi en ik heb zin in deze week!

 

Team Junioren voor trainingsstage met Azzurrini: Edo Zoons, Julian Fens, Job de Ruiter, Olivier Split en Olivier de Jong met coach Jeroen Divendal

Het Nederlandse team

CONI trainingscentrum voor training met Azzurrini 28/8-3/9/2016

Het terrein van CONI