U23 in Esslingen

Vandaag was ik op een U23 toernooi in Esslingen, Zuid Duitsland. Er deden veel goede Duitsers mee omdat het daar een kwalificatietoernooi is voor de senioren.

In de poule heb ik 1 partij verloren en de andere 4 gewonnen (1 schermer uit mijn poule was er niet). Daarmee stond ik 28e op het Tableau en had ik een vrijstelling voor T128. Op tableau 64 won ik zonder veel moeite met 15-6 van een Duitse Junior. Toen moest ik tegen nummer 5, een Oostenrijker. Hij had de vorige keer het toernooi gewonnen en hij was echt goed. Daar verloor ik van met 11-15, dus ik ben niet weggespeeld. Uiteindelijk ben ik 26e geworden van de 125 deelnemers en als enige Nederlander bij T32. Ik ben tevreden maar weet dat er nog veel werk te doen is.

Er is geen foto dat ik aan het schermen ben, maar deze is van onderweg met SCA clubgenoten Patrick Post, Timon Hagen (achter het stuur dus niet te zien) en mijn trainer Daniel Nivard.

U23 Esslingen 19-11-2016 reis met Patrick Poste, Daniƫl Nivard en Timon Hagen (achter het stuur)