64e in Tokio

Op 13 en 14 december heb ik meegedaan aan de Wereldbeker Prince Takamado Trophy in Tokio. Door een sponsor kon ik naar dit toernooi toe en ik was samen met mijn moeder gegaan. Voorafgaand heb ik met de andere deelnemers twee dagen getraind in het Nationale trainingscentrum van Japan.

Ik had een pittige poule en won 3 van de 6 partijen. Op voortableua 128 trof ik de Deen Tsoronis. Na een spannende wedstrijd won ik met 15-13. Daarna volgde de Australiƫr Fontaine. Deze partij ging me makkelijker af en na een 15-9 overwinning was ik door naar het hoofdtableau op de 2e dag. Op zaterdagochtend schermde ik tegen de nummer 2 van de wereld, Inboden (USA). Ik kwam in het begin nog best mee, maar verloor uiteindelijk met 10-15. Ik ben 64e geworden en ben daar heel tevreden mee.

Het was een super ervaring om naar Tokio te gaan en heel leuk om dit samen met mama te beleven. Heel veel dank aan mijn sponsor:

Tokio 13-12-2019 met mama, foto: Bizzi
foto’s: A. Bizzi