Grand Prix Turijn

Op 1 december heb ik in Turijn voor de allereerste keer meegedaan aan een Grand Prix wedstrijd. Op donderdag moest ik mijn accreditatie ophalen en naar de wapencontrole. Ik was er als eerste en dat was maar goed ook want het duurde allemaal heel lang.

   

Op vrijdag vroeg op en met Andrea Borella (onze bondscoach) naar de zaal om in te schermen. Ik had een zware poule, maar wist uiteindelijk 5 van de 6 partijen te winnen. Daarmee was ik vrijgesteld voor het preliminary tableau 128. Om door te gaan naar het hoofdtoernooi moest ik nog één partij schermen tegen de Pool Janda. We gingen tot 10-10 heel gelijk op, maar uiteindelijk verloor ik met 11-15. Dus jammer genoeg geen 2e dag voor mij. Ik ben 65e geworden van de 198 deelnemers en ben heel tevreden met dit resultaat op dit enorm zware toernooi.