Nederlands Kampioen Cadetten

Op 23 april ben ik voor de 6e keer Nederlands Jeugd Kampioen floretschermen geworden. In de poule had ik maar 2 tegenpunten en ik stond daarmee 1e op het tableau.

De halve finale tegen mijn teamgenootje van SchermCentrum Amsterdam was heel erg spannend. Ik schermde niet echt mooi, maar heb na een achterstand van 11-14 toch met 15-14 gewonnen. De finale ging weer iets makkelijker, hoewel ik bijna geen tijd tussen de partijen had en al aardig kapot was na de halve finale. De finale won ik met 15-11.

Ik ben heel blij dat ik na dit mooie internationale jaar ook nog Nederlands Kampioen ben geworden.

Podium NJK floret cadetten 23-4-2016 in Breda met Quincy Dualeh (2), Edo Zoons en Axel Zoons (3)

NJK 23-4-2016 met Aliya Dhuique-Hein winnaar bij dames floret cadetten   NJK 23-4-2016 met Aliya Dhuique-Hein winnaar bij dames floret cadetten en trainers Matthijs Rohlfs en Daniel Nivard