20e in Zagreb

Op 23 oktober 2021 deed ik voor het eerst sinds maart 2020 weer mee aan een internationaal toernooi. Toevallig was dit in Kroatiƫ, waar ook het laatste toernooi voor de COVID-19 periode plaatsvond. Het was vreemd maar ook weer vertrouwd om mijn schermtas in te pakken en samen met Elisha Yuno en mijn coach Daniel Nivard op het vliegtuig te stappen. Op het satelliet toernooi Golden Foil of Zagreb verloor ik 1 partij in de poule waarmee ik 16e stond op het tableau. Na een vrijstelling bij T128 en 3 uur wachten sinds de poule won ik van een Pool met 15-7. Daarna had ik helaas geen antwoord op de Hongaar Daniel Dosa, die uiteindelijk het toernooi won. Ik verloor met 6-15 en had daarmee de 20e plaats van 131 deelnemers. Na de periode met blessures ben ik daar redelijk tevreden mee. Het was in elk geval fijn om eindelijk weer op de internationale schermloper te staan.