Brons en goud in Bonn

Op 13 november heb ik meegedaan aan het Duitse kwalificatie toernooi Lion of Bonn. Er waren 103 deelnemers. Met een deel had ik de week ervoor al getraind in Bonn, wat erg leuk was omdat je dan eens andere tegenstanders hebt. In de poule verloor ik 1 partij met 4-5 en daarmee stond ik 12e op het tableau en had in een vrijstelling voor T128. Bij de T32 had ik een lastige partij, die ik won met 15-13, maar de andere partijen tot de halve finale gingen erg goed. De halve finale verloor ik van de Croaat Files, die het toernooi op zijn naam schreef, maar ik ben superblij met het brons. Zeker na de periode vol blessures die ik achter de rug heb.

Op 14 november was het teamevent. Ik vormde samen met Elisha, Teun en Dirk-Jan team Nederland 1. We hadden drie ontmoetingen en de hele spannende finale tegen Duitsland 1 hebben we gewonnen met 45-43.