Top 32 op JWB Aix-en-Provence

Op 28 januari heb ik meegedaan aan de laatste Junioren Wereldbekerwedstrijd van het seizoen in Aix-en-Provence.

Na een pittige poule waar ik 3 winst en 3 verliespartijen had, stond ik 85e op het Tableau van 189 deelnemers. Ik had voor T256 een vrijstelling en moest op T128 tegen Stef de Greef uit België, die ik goed ken. Ik won de partij met 15-9. Daarna moest ik weer tegen een Belg, dit keer Lucas Mottiat. Ook deze partij won ik zonder grote problemen met 15-6. Op T32 trof ik de sterke Rus Lovyagin. Ik kon aardig meekomen maar verdraaide me en moest bij de srand van 10-11 een time-out voor EHBO aanvragen. Ik verloor uiteindelijk met 12-15 en werd 32e. Ik vond het fijn dat onze bondscoach Andrea Borella mee was en ben tevreden met het resultaat.

Op zondag deden we mee als equipe. Hoewel het eigenlijk best goed ging qua schermen zijn  we door een samenloop van omstandigheden  15e geworden (van 19).